X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Helpdesk - Algemene Vragen

Algemene vragen | Google AdSense | Mijn infoyo

Wat is infoyo?

Infoyo is dé informatiebron waar het delen van kennis centraal staat.
Auteurs (de leden) op infoyo hebben de mogelijkheid gemakkelijk en snel hun artikelen te schrijven en hierover geld te verdienen zonder dat hier technische kennis bij komt kijken.


terug naar boven

Wat is een artikel?

Een artikel is niets anders dan een pagina met tekst geschreven door een auteur. Op de pagina staat informatie, advies of een mening over een specifiek onderwerp gekozen door de auteur.


terug naar boven

Wat is een auteur?

Een auteur is schrijver op infoyo welke 1 of meer gepubliceerde artikelen heeft geschreven.


terug naar boven

Wat is een Rss Feed?

Een Rss feed is een manier om gemakkelijk ontwikkelingen te volgen op infoyo. Door middel van je te abonneren op een RSS Feed (bijvoorbeeld “Nieuwste artikelen” blijf je constant op de hoogte van nieuwe artikelen op infoyo, zonder dat je hiervoor de website hoeft te bezoeken.

Om je te abonneren op een RSS Feed kun je klikken op het RRS icoontje.


terug naar boven

Hoe schrijf ik een artikel?

Eenmaal ingelogd als auteur klik je op “artikel plaatsen” binnen mijn-infoyo omgeving.

Het artikel formulier ziet er zo uit:

Artikel formulier

1. De titel van het artikel
Deze wordt weergegeven bovenaan het artikel en op plaatsen waar een link naar het artikel staat. Je titel moet in verband staan met je artikel.

2. Introductie
De introductie is een korte inleiding van je artikel (dus geen samenvatting). Deze introductie wordt overal weergegeven waar een kort stukje over je artikel wordt weergegeven.

3. Alinea’s
Een alinea is een stuk tekst met een eigen foto en titel. Een artikel bestaat uit minimaal 1 alinea, er is geen maximum. Via “omhoog”, “omlaag” en “verplaatsen” kun je gemakkelijk de volgorde van je alinea’s bepalen.

Om een alinea te schrijven klik je op “bewerken”. Hier krijg je een duidelijk scherm waar alle mogelijkheden duidelijk uitgelegd staan.

Om een alinea te verwijderen klik je op “verwijderen”.

4. Alinea Toevoegen
Om nieuwe alinea’s toe te voegen klik je op de grote knop “Alinea toevoegen”. De nieuwe alinea zal onderaan je pagina verschijnen.

5. Categorie
Hier kies je binnen welke hoofd –en subcategorie je artikel komt te staan.

6. Trefwoorden
Trefwoorden moeten de kernwoorden van je artikel zijn. De trefwoorden bepalen de zoektermen waar je artikel aan gerelateerd is, en waar terug zal komen in zoekopdrachten op infoyo. Tevens beïnvloeden de trefwoorden de resultaten in zoekmachines.
7. AdSense Kanalen
Hier kun je ervoor kiezen Google AdSense kanalen te koppelen aan je artikel. Als je meer wilt weten over wat kanalen zijn, en welke mogelijkheden deze bieden verwijs ik je naar het Google AdSense gedeelte van deze helpdesk.

8. Validatie
Hier kun je snel zien hoeveel tekens je artikel bevat, en of deze het minimum al heeft gepasseerd. Hetzelfde geld voor trefwoorden en of je de voorwaarden al hebt geaccepteerd.

9. Voorwaarden
Bij het publiceren van je artikel dien je akkoord te gaan met de voorwaarden van infoyo. Deze kun je lezen door op de link “voorwaarden” te klikken.

10. Publiceren
Hiermee publiceer je je artikel. Deze zal na controle worden weergegeven op infoyo.

Gepubliceerde artikelen zijn na keuring aanpasbaar. Bij elke aanpassing moet deze wel opnieuw worden goedgekeurd. Publiceren is enkel mogelijk als je artikel aan alle basisrichtlijnen voldoet.

11. Opslaan
Hiermee sla je je artikel tijdelijk op, deze zijn daarna weer aanpasbaar wanneer je weer verder wilt schrijven.


terug naar boven

Hoe meld ik mezelf aan?

Aanmelden kan via “aanmelden” in het hoofdmenu, of de verschillende “meld je aan als auteur” knoppen verspreid over infoyo.

Aanmelden in 3 Stappen:

Stap 1: Vul het formulier in (e-mailadres, auteursnaam, wachtwoord x2) en klik op “aanmelden”.
Stap 2: Ga naar uw inbox van het gebruikte e-mailadres, en open de bevestigingse-mail van infoyo. Tussen stap 1 en het ontvangen van de bevestigingsmail kan enkelen minuten zitten.
Stap 3: Klik op de activatielink. U kunt hierna (indien succesvol) inloggen met je gekozen auteursnaam en wachtwoord.


terug naar boven

Hoe neem ik contact op?

Contact opnemen kan via het menuitem “contact”. Wij zullen na het ontvangen van je bericht zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Het is ook mogelijk om contact te zoeken met andere auteurs en supportmedewerkers van infoyo. Dit kan via het forum of d.m.v. persoonlijke berichten.


terug naar boven

Je wachtwoord vergeten?

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door bij het menuitem “inloggen” je e-mailadres in te vullen onder het kopje “Wachtwoord vergeten”. Het nieuwe wachtwoord zal vervolgens naar het e-mailadres worden verstuurd (indien deze in ons auteursbestand voorkomt).


terug naar boven

Ik ontvang geen e-mails van infoyo

Het is mogelijk dat de spamfilter e-mails van infoyo aanziet als spam. Je kunt het beste infoyo toevoegen aan je safelist, of de filter instellingen van je e-mail verlagen.


terug naar boven

Hoe verdien ik geld op infoyo?

Geld verdienen op infoyo gaat door middel van “Google AdSense”.

Google AdSense is een service van Google en verzorgt de advertenties naast je artikelen. Het koppelen of aanmaken van een AdSense account gaat snel en gemakkelijk, hierna kun je meteen beginnen met het schrijven van je artikel.

Elke keer als iemand op je advertentie klikt, gaat de helft van de inkomsten naar jou.

Voor meer informatie over Google en het AdSense programma kun je kijken onder Google AdSense in deze helpdesk. Daar staat alles uitgebreid uitgelegd, en laat zien hoe snel en gemakkelijk het verdienen van geld is op infoyo!


terug naar boven

Hoe reageer ik op een artikel?

Om een reactie te plaatsen op een artikel, ga je naar het artikel en klik je op “reageer” onder de titel van het artikel. Je kan ook handmatig naar beneden scrollen, maar dit kan langer duren als het een lang artikel betreft.

Naast het geven van een reactie heb je ook de mogelijkheid het artikel te beoordelen op 3 criteria: algemeen, inhoudenlijk en schrijfstijl van het artikel. Klik op “reactie plaatsen” om je reactie te versturen. Deze zal na controle worden weergegeven onder het artikel.


terug naar boven

Mijn reactie wordt niet weergegeven?

Voordat reacties worden weergegeven op infoyo, worden deze gekeurd door supportmedewerkers van infoyo. Zo voorkomen we ongewenste inhoud.


terug naar boven

Melding maken van een artikel

Het is mogelijk dat een artikel verouderd is, of als aanstotent wordt ervaren.
Je kunt in dit geval melding maken van het artikel door op het artikel zelf op “Meld” te klikken. Er zal zo snel mogelijk een support mederwerker naar kijken.


terug naar boven

Hoe gebruik ik de zoekfunctie?

De zoekfunctie is bereikbaar vanaf elke pagina, en bevindt zich onder het hoofdmenu, aan de rechterkant van de pagina. Door een zoekterm in te vullen – en indien gewenst een categorie – en op “zoeken” te drukken word je vanzelf doorgestuurd naar een pagina waar artikelen die relevant zijn aan je zoekterm worden weergegeven.


terug naar boven

Hoe werken favorieten

Je kunt artikelen als een favoriet markeren. Deze verschijnen dan onder het menuitem “favoriete artikelen”. Dit is handig als je later bepaalde artikelen nog eens terug wilt lezen.

Favoriete artikelen worden per computer opgeslagen. Dit betekent dat als je artikelen als favoriet markeert op computer x, deze geen favoriet zijn op computer y.


terug naar boven

Hoeveel verdien ik met infoyo?

Dit is vooraf niet te zeggen, omdat dit van verschillende factoren afhankelijk is.
Naast het feit dat je hoeveelheid artikelen en aantal bezoekers een rol speelt, zit er uiteraard een verschil in vergoeding tussen onderwerpen.
Voor een gedetailleerde uitleg hoe en waarom onderwerpen invloed hebben op inkomsten, kun je terecht in de Google AdSense gedeelte van de helpdesk.


terug naar boven

Het rapporteren van een fout

Wij stellen het op prijs als fouten gerapporteerd worden bij de supportmedewerkers van infoyo. Om dit te doen klik je op “fout rapporteren” linksboven onder het hoofdmenu. Beschrijf zo duidelijk mogelijk wat je aan het doen was toen de fout gebeurde, en klik op “rapporteer deze fout”.


terug naar boven

Het sturen van een suggestie

Wij zijn altijd opzoek naar manieren op infoyo nog beter te maken. Klik op “suggestie insturen” linksboven onder het hoofdmenu. Beschrijf je suggestie zo goed mogelijk en we zullen er zeker over nadenken!


terug naar boven

Waarover mag ik schrijven?

Je mag schrijven zoveel en waarover je wilt, zolang ze maar niet in strijd zijn met onze richtlijnen en de voorwaarden van Google AdSense.


terug naar boven

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via de “Nieuwsbrief” box op de hoofdpagina. Deze kun je vinden onder het linker menu. Vul je e-mailadres in en klik op “inschrijven”.


terug naar boven

Waarom zou ik lid worden van infoyo?

Waarom zou je je hobby als schrijver niet combineren met ieder zijn hobby: geld verdienen? Naast het feit dat je je creativiteit kwijt kunt en geld verdient, worden je artikelen ook nog eens gelezen door een uitgebreid publiek.


terug naar boven

Wat betekenen die sterren?

De sterren geven de gemiddelde waardering weer van een artikel. Deze waardering is bepaald door alle reacties gegeven op een artikel.


terug naar boven

Ik kan mijn vraag niet vinden

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je probleem hier niet tussen staat.
Je kunt je vraag op het forum plaatsen, zo kunnen wij niet alleen zien welke vragen ontbreken, maar kunnen ook andere mensen meeprofiteren van het antwoord.


terug naar boven

hoelang duurt het voordat mijn artikel gekeurd wordt?

Hoewel we dit zo snel mogelijk proberen te doen, hanteren we hier een tijd van 24 uur.


terug naar boven


      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl